VOOR MODELBOUWERS

Zaterdag 25 oktober a.s. organiseert de IPMS Nederland haar jaarlijkse Euro Scale Modelling (ESM) in Nieuwegein in het NBC. De IPMS (International Plastic Modellers’ Society) is een mondiale club van plastic modelbouwers met in vele landen een afdeling en kan gezien worden als dé plastic/kunststof/resin Modelbouwvereniging van Nederland.

Voor het onderdeel van de wedstrijd willen we jullie extra aandacht vragen. Via deze weg roepen we alle autobouwers op eens een kijkje te nemen (zover ze dat nog niet deden natuurlijk) bij deze ESM, want die biedt een prachtige platform om te praten over je hobby en te zien en horen hoe anderen die uitoefenen. Nog mooier zou het zijn ook mee te doen aan de wedstrijd. Die staat open (net zoals de toegang tot de EMS) voor letterlijk iedereen, je hoeft dus geen lid te zijn van de IPMS.

Als wellicht extra stimulans stellen we een thema voor: het merk McLaren, waarbij elk type (Formule 1, sport- of wegversie) of schaal een vrije keuze is. Maar noodzakelijk is dit thema niet: elk willekeurig automodel is natuurlijk welkom bij de wedstrijd. En voor alle duidelijkheid: resin kits vallen ook onder het ‘plastic’.

Informatie over de ESM, inschrijvingen, voorwaarden, route enz. kun je vinden op de onderstaande link: https://www.ipms.nl/euroscalemodelling.html. Nadere informatie kun je ook inwinnen via wheelsinscale@gmail.com.

Bericht auteur: Modelauto