NIEUW DOOSJE VOOR NEO

Het oorspronkelijk Nederlandse merk Neo Scale Models heeft de verpakking herzien en in 2015 zullen de modellen allemaal dit kleedje dragen.

Het zwart is verruild voor een blauwe tint en Neo gaat verder in vier verschillende groepen. Denk dan aan standaard modellen of luxe modellen en er komt bijvoorbeeld ook een groep rallyeauto’s. Na Neurenberg komen we er op terug.

Op de foto zien we dus die nieuwe verpakking en dat komt in dit geval al heel goed uit, want het binnenste verraadt een wel heel aparte Borgward lijkauto die nu veel beter tot uiting komt dan in de zwarte verpakking. Opvallend is ook dat het Nederlandse adres op de doos is verdwenen. Daarvoor in de plaats staat nu het adres van Premium ClassiXXs in Duitsland. En zo verdwijnt er in onze hobby toch een stukje eigen erfgoed…

Bericht auteur: Modelauto