NIEUWE GODINNEN

METAL 18 introduceerde op de vorige speelgoedbeursbeurs een metalen 1/18 Citroën DS 19 Le Dandy coupé en een DS 21 Palm Beach cabriolet. Dit jaar weer twee nieuwe modellen en nu is het de beurt aan de Citroën DS 21 Lorraine, een vierdeurs sedan. Er zijn twee versies: de gewone, nou ja gewone, en de presidentiële versie die onder andere te herkennen is aan de dubbele buitenspiegels en die zien we dus op het plaatje De tweede nouveauté is weer een coupé, de Le Leman. Ook nu weer metalen modellen die in beperkte oplage zijn vervaardigd voor de grote Franse modellenwinkel Tacot, maar dit jaar ook elders verkrijgbaar zullen zijn. En u weet het:  bij dit merk: een beetje druk op de motorkap en de verlchting voor- en achter gaat branden.

Natuurlijk worden deze modellen ook beschreven in de volgende week verschijnende Modelauto 186 met het meest uitgebreide nieuws over Neurenberg. Veel modellen dus, maar zeker ook de achtergrond informatie. Mis hem niet.


Bericht auteur: Modelauto