MAX VERSTAPPEN IN 1/43

In Modelauto 186 melden wij u de komst van een 1/43 model van de Toro Rosso van ‘onze’ Max. Inmiddels is bekend dat ook Spark deze bolide in 1/43 zal gaan maken en zoals het er nu uitziet wordt dat model iets goedkoper dan de versie van Minichamps. Maar enig geduld moet u met beide modellen nog wel even hebben.

Op de radio had verslaggever Louis Dekker nogal wat kritiek op het rijden van Jos. Hij liet zich verschalken door andere rijders en die elfde plek was maar niks, want dat betekende geen enkele WK-punt.

Nou, wij vinden het allemaal wel meevallen. Een knul van 17 jaar die nu zijn tweede Grand Prix helemaal uitrijdt. Dat is toch een knap staaltje ? Gun onze jonge coureur de tijd en wat we in de Nederlandse pers maar al te graag vergeten: die Carlo Sainz kan er ook wat van hoor! Dat betekent concurrentie in eigen huis.


Bericht auteur: Modelauto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *