DE SENSATIE VAN MAX

Je stapt halverwege het seizoen over naar een ander team en dat is al sensatie. En dan komt er die eerste race in een auto die je twee weken daarvoor nog niet kende en je werkt samen met een nieuw team dat je ook nog niet kende en dat win je de race. Je wordt daarmee de eerste GP winnaar uit Nederland ooit en dan is het afwachten of men het onze  ‘Wilhelmus’ wel in huis heeft:  hulde aan Max Verstappen.

Een geweldige sensatie daar in Barcelona en deze zondag gaat het alleen over Max. Modelliefhebbers weten al dat de Toro Rosso bolide van hem in schaal 1/43 en 1/18 gemaakt gaat worden. Maar nu wordt de plannenig ineens heel anders. Natuurlijk willen de diehards onder de fans die genoemde modellen ook zien, maar die Red Bull auto uit Barcelona wordt nu wel heel erg interessant. Modelauto kijkt in de glazen bol en voorspelt dat die Spaanse bolide van 15 mei 2016 er zeker komt. Kwestie van geduld.

Namens redactie en lezers van Modelauto: gefeliciteerd Max met deze unieke prestatie!

Bericht auteur: Modelauto