SCANIA IS HOT

Eind augustus introduceerde Scania de nieuwe trucklijn. En meteen maakte Tekno bekend haar model al klaar te hebben en hier zien we dus de 1/50 S730 V8 van hen. Maar er is meer, want ook WSI maakte de nieuwe Scania en in plaats van de S-lijn komen zij met een model uit de R-lijn. En zij hingen er meteen al een fraaie truck-transporter achter. En wat zullen er nog vele modellen gaan volgen, dat is de beide fabrikanten wel toevertrouwd.

Overigens ook goed nieuws voor de HO liefhebbers, want ook Herpa heeft de Scania klaar en zij hebben ook die S730 V8 gemaakt  en leveren de S410 met een gesloten trailer en de S500 kreeg bij Herpa een tankoplegger. Kijk voor de plaatjes van de Herpa modellen op onze facebookpagina. U kunt vrij kijken op www.facebook.com/magazinemodelauto.

En voor alle miniaturen geldt: ze hebben de blauwe introductiekleur van Scania.


Bericht auteur: Modelauto