KLASSIEKE FERRARI

KK Models is het merk van de Duitse winkel Modelissimo en in die reeks brengen ze 1/18 modellen in diecast die voor hen worden gemaakt door Norev. Het aanbod is al best divers en met hun nieuwste auto verrassen ze modellenland. Want met hun 1/18 Ferrari 365 California Spyder uit 1966 komen ze dus met een heuse Ferrari klassieker. Dat is verrassend omdat het bij Ferrari altijd om licentierechten gaat. Die liggen nu bij Bburago, maar wellicht is er iets veranderd om zo’n klassieker te kunnen maken. We kennen ze natuurlijk wel van BBR, Looksmart en sinds kort AiQ, maar dat zijn altijd stevig geprijsde modellen. De verrassing zit hem nu bij deze KK Ferrari in de prijs. De auto gaat rond de acht tientjes kosten en komt nog dit jaar in de winkels in ons land. Goed nieuws voor Ferraristi, dunkt ons.


Bericht auteur: Modelauto