OPEN DE ZOMER DOOR

Jazeker, met dit weer kun je open de zomer door. Maar als het zo rond de 30 graden of warmer is weten cabrioletrijders vaak wel beter. Ik had zelf (RB) 31 jaar lang een cabriolet, maar met deze temperaturen deed ik toch vaak de kap dicht, want bij elk stoplicht brand je uit de auto, om maar niet aan files te denken. Een populaire open auto is door de jaren heen natuurlijk een VW kever cabriolet. Gaat niet te hard en dat is juist lekker in een cabrio. Norev heeft nu in schaal 1/18 de Volkswagen 1303 cabriolet uitgebracht en koos daarmee in feite voor de laatste kever. En ze hebben er een prachtig model van gemaakt. Let maart eens op die realistische kap. Voor nog geen zes tientjes een knap product. En wie de wind door zijn haren wil vermijden, kiest voor de normale 1303 en ook die maakt Norev . Nu in de winkels.


Bericht auteur: Modelauto