ROLLS ROYCE BY VIGNALE

Matrix bracht onlangs in haar Louwman Museum Collection een bijzondere Rolls Royce Silver Wraith LWB Special Saloon Vignale 1954 uit. De auto is ooit in opdracht van de excentrieke Amerikaanse zakenman Joseph Maschuch ontworpen door

Alfredo Vignale en dit is een absolute flamboyante Rolls Royce met tal van bijzondere lijnen en accessoires. Het eenmalige ontwerp was ooit in het bezit van het Blackhawk Museum in Californië, maar is sinds enkele jaren in het bezit van het Louwman Museum.

Je vindt hem mooi of foeilelijk, maar het is een bijzonder apart model, keurig verzorgd gemaakt door Matrix Scale Models en zeker een aanwinst in iedere Rolls Royce collectie. In het Louwman Museum in Den Haag kun je zelf controleren of Matrix haar werk goed deed.


Bericht auteur: Modelauto