BROOKLIN CATALOGUS

In 2017 is er bij Brooklin Models nogal wat veranderd. Een nieuwe eigenaar kwam en nu is er een nieuwe uiterst fraaie verpakking voor de modellen, een nieuwe website en een nieuwe catalogus. Die kreeg een luxe uitvoering en een liggend formaat. De modellen staan op duidelijke kleurenfoto’s en het geheel is een lust voor het oog. Ook Lansdowne Models staat er in, maar men kondigt al wel aan dat de reeks Lansdowne alsmede de Buick Collection èn de Community Service Vehicles per begin 2019 stoppen. De catalogus is leverbaar via Modelcars in Rotterdam.

Het is wel jammer dat Brooklin de actualiteit nog niet bij houdt, want de Ford Customline, de Hudson en de 1947 Cadillac Series 75 staan er nog niet op. Vandaar dat wij u die Cadillac hier niet willen onthouden. Het is een plaatje. (18.09.2018)


Bericht auteur: Modelauto