WAT DOE JIJ OP ZATERDAG 6 OKTOBER?

Zaterdag 6 okotber viert Tekno haar 90-jarig bestaan en dat doen ze in hun eigen vestiging in De Lier in het Westland. Er is een bijzondere tentoonstelling met ook de produkten uit de Deense prehistorie, maar natuurlijk is het museum open en zijn er veel bijzondere modellen te koop. Naast ons reguliere aanbod van modellen, onderdelen en B-keuze modellen hebben wij een aantal zeer exclusieve modellen welke gemaakt zijn in een kleine oplage. Deze modellen worden exclusief in het Tekno Museum verkocht.
Er is een kleine serie van 90 modellen in schaal 1/87 gemaakt met een speciale opdruk voor deze dag.
Miniatuur reclame zal in het museum aanwezig zijn om uw decals te maken.
Een grote hoeveelheid Tekno en Lion dubbele museum modellen uit de jaren 70 en 80 zullen worden verkocht. Iedere bezoeker maakt iedere 90ste minuut kans op een gratis model.

Wij verwelkomen u graag, onder het genot van een hapje en een drankje, op 6 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur in ons Tekno museum. Zien we u dan? Kijk ook op www.tekno.nl .

Als je nu geen Tekno’s verzamelt kun je ook op zaterdag 6 oktober naar het Fries congrescentrum Drachten alweer de 8e editie van de autominiaturenbeurs wordt georganiseerd. Nieuw is de uitbreiding met een afdeling Modelbouw waar schaalmodellen van zwaar transport, trucks, grondverzet en hijskranen centraal staan. Zowel het aantal standhouders (waarvan velen nooit in Houten staan) als bezoekers blijft groeien en de totale beursvloer bedraagt inmiddels 6500m2. Op dit evenement zal Modelauto ook met een stand vertegenwoordigd zijn, waar u terecht kunt met allerhande vragen, opmerkingen, klachten en uw ideeën.  Beurslocatie is vlakbij de A7 (afrit 29) en het is gratis parkeren tot 2000 auto’s. Zaal is open 10-16 uur en de entree bedraagt 5 euro.  Meer info op www.wbevenementen.eu


Bericht auteur: Modelauto