KLASSIEKE FERRARI’S

Aan Ferrari’s hebben we nooit een gebrek, maar nu toch weer aandacht voor drie nieuwe 1/18 Ferrari’s die binnenkort komen. We vragen ons wel eens af: waarom heeft Hot Wheels dit nooit gedaan? Die hadden toch enkele jaren alle licenties.

Tegenwoordig lijkt het wel of je voor klassieke Ferrari’;s helemaal geen licentie nodig meer hebt, want er komen er steeds meer. Matrix Scale Models komt met een prachtig model van de Ferrari 250 GT coupé Pininfarina uit 1958 en de auto krijgt twee kleurstellingen. Bij KK  zien we de 1/18 Ferrari 275 GTB/4 NART Spyder uit 1967 die we hier al eerder lieten zien en die zou dan gevolgd worden door een Ferrari 365 GTC 4 uit 1971. En laat nu ook Tecnomodel uit Italië deze laatste Ferrari aankondigen. Het interessante aan KK is dat ze diecast modellen maken tegen een concurrerende prijs van ver onder de honderd euro. Bij Tecnomodel en Matrix zien we resin modellen met een hele mooie afwerking en ze gaan dan ook dik boven de tweehonderd euro kosten. Er valt weer wat te kiezen, maar we moeten het nog even afwachten, want deze auto’s zijn er nog niet. De twee onderstaande modellen zijn van Tecnomodel (09.10.2018).


Bericht auteur: Modelauto