EEN PEUGEOT 404 BEKENTENIS

Bij Norev zit de 1/18 Peugeot 404 al heel lang in het programma en nog altijd verschijnt er met enige regelmaat nog een kleurvariant. Binnenkort komt de gracieuze sedan er in donkergroen met een cognac-kleurig interieur. Bijzondere herinneringen van onze hoofdredacteur: ‘Ja, de vader van mijn allereerste vriendinnetje reed deze auto exact in deze kleuren en wat zat die auto toch lekker. Haar vader reed ons naar de feestjes, want zo ging dat nog in die tijd. Vaak zat ik in het midden van de achterbank, want ook haar oudere zus reed regelmatig mee. En met die zus zou ik nog eens een gezellig samenzijn meemaken in de DAF 600 van hun moeder. Sinds die tijd omarmde ik ook DAF’. Maar genoeg hierover. De Peugeot 404 is in mijn ogen een echte 2CC auto: Chic en Comfortabel!


Bericht auteur: Modelauto