VACU-PRESS TRAILER

IMC Models werkt samen met Naaktgeboren Rotterdam en GMB aan een 1:87 die-cast schaalmodel van een Vacu-Press-trailer. De VACU-PRESS® MAXLOADER 9000 is een moderne 3-assige trailer, speciaal ontwikkeld voor het afzuigen en blazen van zand, grind, substraat en vloeistoffen.

De ontwikkeling is in volle gang en de oplevering staat gepland voor begin maart 2019. Het model verschijnt in GMB uitvoering en bestaat uit een nooit eerder geproduceerde trailer van Naaktgeboren Vacu-Press, gecombineerd met onze nieuw ontwikkelde Mercedes-Benz Actros 6×2 truck.

De Vacu-Press trailer in schaal 1:87 heeft drie assen, een pomp, een motor en heeft daardoor de mogelijkheid om te lossen door middel van leegkiepen of blazen. De Mercedes-Benz truck is een Actros BigSpace cabine en beschikt over een 6×2 chassis met vaste spiegels. Zowel vrachtwagen als oplegger worden in metaal ontwikkeld, wat zorgt voor voldoende gewicht, sterkte en kwaliteit.

Bericht auteur: Modelauto