Modelauto Cars & Collectables op zaterdag 9 maart

Het is even wennen voor de trouwe deelnemers en bezoekers van onze ‘zondagse beurzen’:  op veler verzoek wordt de eerstvolgende editie van Modelauto Cars & Collectables op zaterdag gehouden. En dat doen we in samenwerking met de al jaren bestaande Hobby en Creatief Markt in de van Zantenhal in Nieuw-Vennep. 

Met beide beurzen op dezelfde dag onder één dak vinden de bezoekers een veel breder aanbod. Naast het vertrouwde aanbod van modelauto’s en automobilia treft men op de hobbybeurs onder andere veel modelbouw aan. 

De feiten op een rij: 
– locatie: Van Zantenhal, IJweg 1415 2152 NB Nieuw Vennep
– openingstijden: de beurs is geopend van 10:30 tot 16:30 uur
– toegang: € 5,00/pp voor zowel Modelauto Cars & Collectables als de Hobby & Creatief Markt. Twee beurzen voor één prijs!


Tafelhuur: 25% korting voor snelle beslissers!
Snelle beslissers krijgen 25% korting op de reguliere tafelhuur en betalen voor deze beurs slechts € 12,75 per strekkende meter. Tafelhouders kunnen reserveren met een mailtje naar modelautobeurs@gmail.com. Geef in de mail duidelijk aan hoeveel strekkende meter tafel je wilt reserveren.

Opbouwen 
Tafelhouders kunnen op de dag van de beurs vanaf 9:00 uur terecht bij de locatie om hun tafel in te richten. Parkeren kan rondom het gebouw en is gratis. Aanvoer van spullen gaat door de centrale ingang. De beurs sluit om 16:30 uur. De zaal moet weer leeg zijn om 17:30 uur.

Deelnemen als tafelhouder aan deze beurs?
Alle info vindt je hier, aarzel niet en reserveer vandaag nog één of meerdere tafelmeters! Wij zien je graag als deelnemer aan onze beurs op zaterdag 9 maart, tot dan!

P.S. Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte over onze beurzen.

Bericht auteur: Modelauto