WIN EEN RENAULT OF BUGATTI

Op vrijdag 15 maart rolt bij onze abonnees Modelauto 209 in de bus. Ons zogenaamde Neurenbergnummer met dit jaar maar liefst 28 pagina’s over de beurs zelf.

Het gaat zo langzamerhand een traditie worden, want ook dit jaar kunnen de liefhebbers van Wiking – of wellicht in dit geval alleen Renault – in aanmerking komen voor het Messemodel van de beroemde modellenmaker. Deze keer terecht met de opdruk van 70 jaar Messe want Wiking is er al die 70 keren bij geweest. Ook van Siku zijn er enkele Messemodellen beschikbaar om onder de lezers van Modelauto te verloten. Het kleurige 70-jaar-logo staat zowel op het model als op het doosje. In Modelauto 209 lees je hoe je een kans klunt maken op een van die modelletjes en abonnees hebben een pré, want die hebben Modelauto als eerst in huis.

Bericht auteur: Modelauto