ModelAuto Cars & Collectables

Zaterdag 11 mei in het Nationaal Transport Museum

Het Nationaal Transport Museum in Nieuw Vennep is een unieke locatie om te midden van de tentoongestelde auto’s, vrachtwagens, bussen en vliegtuigen een modelautobeurs te houden. 

‘Het museum wil verhalen vertellen over transport in Nederland, van de drassige delta 2.000 jaar geleden tot het logistiek knooppunt dat Nederland nu is. Aan alle objecten in de tentoonstelling is wel een verhaal gekoppeld. Van een Romeinse reiswagen uit het jaar nul tot het containervervoer van nu.’

Op zaterdag 11 mei zijn we met onze beurs te gast in dit unieke museum en hebben alle bezoekers van het museum op deze dag gratis toegang tot Modelauto Cars & Collectables.

Tafelhuur: tot 15 april 25% korting voor snelle beslissers!
Snelle beslissers krijgen ook deze beurs 25% korting op de reguliere tafelhuur en betalen voor deze beurs slechts € 12,75 per strekkende meter. Tafelhouders kunnen reserveren met een mailtje naar modelautobeurs@gmail.com. Geef in de mail duidelijk aan hoeveel strekkende meter tafel je wilt reserveren. 

Tafelhouders kunnen op de dag van de beurs vanaf 9:00 uur terecht bij het museum  aan de Lucas Bolsstraat 7 in Nieuw Vennep om hun tafel in te richten. Parkeren kan rondom het gebouw en is gratis. 

Deelnemen als tafelhouder aan deze beurs?
Alle info vindt je hier, aarzel niet en reserveer vandaag nog één of meerdere tafelmeters! Wij zien je graag als deelnemer aan onze beurs op zaterdag 11 mei, tot dan!

P.S. Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte over onze beurzen. 

Bericht auteur: Modelauto