SFEERVOLLE BEURS

Zaterdag 11 mei was de beurs MODELAUTO CARS 7 COLLECTIBLES te gast in het Nationaal Transportmuseum in Nieuw-Vennep. Doordat deze beurs vrij onverwacht werd georganiseerd viel de belangstelling wel wat tegen, maar tafelhouders waren alom tevreden over de locatie. Men stond te midden van vliegtuigen, motoren, tractoren, autobussen, trucks en wat dies meer zij. Heel apart allemaal en deze beurs verdient zeker een tweede kans op deze locatie en daar is binnenkort meer over bekend. Het was hier ook reen mooie gelegenheid om met andere verzamelaars bij te praten en het was zelfs zo dat Modelauto hier uit betrouwbare bron vernam dat in 2020 de GP van Nederland definitief doorgaat in Zandvoort. Officieel zal dat deze week ook gepresenteerd worden.

Als er een tweede beurs komt in dit museum zullen wij daar royaal aandacht aan besteden.

Bericht auteur: Modelauto