DE TOUR BIJ MODELAUTO

Voor de liefhebbers van wielrennen kon het niet stuk dit weekend. Zowel zaterdag als zondag de gele trui bij de Jumbo-Visma ploeg. En ook bij Modelauto volgen wij die Tour de France. Dat hebben we overigens vaker gedaan, want zowel in Modelauto 79, 127 als in 157 hebben wij artikelen gebracht over die fantastische wielerwedstrijd. Als je de nummers hebt bewaard, loont een klimpartijtje naar de zolder.

En op facebook gaat Modelauto helemaal los, want ons facebook-team bestaat ook uit wielerfans. En zij delen op onze pagina bijzondere modellen van Tour-auto’s. Dat moet je echt zien en dat kan heel eenvoudig, ook als je zelf geen facebook-account hebt. Je kunt er van meegenieten en ga dan naar www. facebook.com/magazinemodelauto. Het is een absolute aanrader!

Bericht auteur: Modelauto