EERSTE MODEL VOOR HYDREMA

IMC Models ontwikkelt momenteel een hoogwaardig die-cast schaalmodel voor de Deense grondverzetfabrikant Hydrema. Met trots presenteren zij u de 912FS compacte dumper in schaal 1/50:

Het model is vervaardigd van hoogwaardig die-cast metaal en is een van de kleinste dumptrucks die verkrijgbaar zijn in schaal 1/50. De cabine en het interieur zijn versierd met kleine tampon-prints en de achterkant zit vol met functies zoals draaien en kantelen.

Het eerste prototype van dit model werd getoond op de Bauma beurs van dit jaar en IMC kan met trots zeggen dat het model klaar is en momenteel wordt geleverd aan een tevreden klant. Het model is exclusief verkrijgbaar via Hydrema. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het bedrijf via e-mail hydrema@hydrema.com of telefoon: +45 98371333. Via IMC is dit model niet leverbaar.


Bericht auteur: Modelauto