ELECTRISCHE MERCEDES-BENZ

Hoewel Europese rapporten vandaag in de kranten melden dat de groei van electrische auto’s heel traag gaat, ontwikkelen de autofabrikanten wel degelijk nieuwe auto’s op dit terrein.

Zo introduceert Mercedes-Benz op de IAA in Frankfurt de Mercedes-Benz EQC 400 4Matic met een exterieur van AMG. Kortom, een dikke bolide dus. En wij hebben een plaatje van de 1/18 versie en onze nieuwsredacteur Jan Scholten die met dit bericht kwam, vraagt zich af wie het model maakt en suggereert dat het misschien Iscale is. Dit merk is vooral actief voor de auto-industrie, maar ook Norev doet dat wel. Groot was dus de verrassing dat Jan vannacht (ja ja, zo gaat dat soms bij ons) kon melden dat hij de maker had achterhaald. En wel een bijzondere verrassing: NZG doet het!

 

 

Bericht auteur: Modelauto