HYBRIDE LAMBORGHINI

Nu we toch bezig zijn met alternatieve aandrijf-mogelijkheden voor super sportwagens is dit ook wel een aardige: .Sián FKP 37, wat bliksemschicht betekent in het Bolognese dialect, is de naam van de eerste hybride productie-auto van Lamborghini: een meesterwerk van technologie en innovatie met een buitengewoon hyper-auto-ontwerp. Geproduceerd in slechts 63 eenheden, versterkt de nieuwe enkeling de emoties van de krachtigste, natuurlijk afgezogen V12 ooit geproduceerd door Lamborghini, dankzij de boost van de eerste elektromotor ter wereld aangedreven door supercondensatoren.

Het zal niet verbazen dat Looksmart als eerste modelfabrikant een 1/43 model van deze gigant aankondigt. We moeten nog wel geduld hebben, want hun model staat gepland voor het eerste kwartaal van 2020.

Bericht auteur: Modelauto