NOOTEBOOM REDLINE BIJ IMC

Bij IMC arriveerde een nieuwe Nooteboom Redline Mercedes-Benz Arocs SLT BigSpace 8×4 model, in schaal 1/50. Het is de allereerste Nooteboom diecast truck waarbij beide deuren open kunnen. Dit heeft geresulteerd in een realistisch, functioneel en een gedetail-leerd model met unieke karakteristieken. Zoals dat beide deuren open kunnen, de proportionele sturing en de variabele cabine posities. Het biedt extra mogelijkheden bij het plaatsen van de schaalmodellen in diorama’s. Bij deze eerste Redline serie zit als bonus een chauffeurspoppetje in Nooteboom kleding die je kunt plaatsen achter het stuur.
In dit schaalmodel is minder kunststof en meer metaal gebruikt dan voorheen. Hierdoor voelen de trucks niet alleen zwaarder en robuuster aan, maar is ook de duurzaamheid en stabiliteit verbeterd.

De nieuwe Mercedes-Benz trucks zijn standaard voorzien van vaste spiegels en antennes. Daarnaast staat de truck rechtop in de verpakking, waardoor het model makkelijker uit te pakken is.


Bericht auteur: Modelauto