ALS HET WAT MAG KOSTEN…

Je kunt modelauto’s verzamelen, maar menig verzamelaar droomt ook van echte auto’s. Zeker als ze niet haalbaar zijn. Ben je met vakantie in Dubai en wil je Maserati’s zien, dan is dit wel een prima tip, want Maserati heeft in Dubai een prachtige nieuwe vestiging geopend, met de grootste Maserati-showroom wereldwijd. Met 3.644 m2 aan showroomoppervlak is Al Tayer Motors Maserati ingericht volgens de allerlaatste showroomstandaarden en liefst viermaal zo groot als het vorige onderkomen. De nieuwe vestiging beslaat vijf verdiepingen, waarvan twee voor de ondergrondse parking, en beschikt tevens over een speciale uitgifte-suite voor klanten die hun nieuwe auto in ontvangst nemen. Tevens is de showroom voorzien van een klantenlounge met een Italiaanse koffiebar en een customization-gedeelte inclusief tal van exclusieve lak-, leder-, hout- en andere interieur- en exterieursamples waarmee kopers hun Maserati tot in detail kunnen personaliseren.

 

 

Bericht auteur: Modelauto