DE FERRARI ROMA KOMT ER AAN

Zo maar weer een nieuwe Ferrari en dit type, de Roma, kunnen we rekenen tot de meer betaalbare auto’s onder Ferrari.

De Ferrari Roma is niet alleen een icoon in Italiaans design, maar tevens de maatstaf in performance in dit segment dankzij zijn V8 turbomotor uit de motorenfamilie die vier jaar op rij tot overall winnaar van de ‘International Engine of the Year’ verkiezing werd uitgeroepen. In deze hoedanigheid levert de krachtbron 620 pk bij 7.500 tpm en is hij gekoppeld aan de nieuwe 8-traps DCT-transmissie die debuteerde in de SF90 Stradale.

De topsnelheid is 320 kilometer, maar dat moet je binnenkort in het buitenland uittesten. Niettemin zal dit best wel een goed verkopende Ferrari worden met zijn fraaie coupévorm. Helemaal van deze tijd en wees er van overtuigd dat modellen er volop gaan komen.


Bericht auteur: Modelauto