JUBILEUM VOOR TACOT

Lezers van ons tijdschrift kennen de naam Tacot vast wel. Tegenwoordig een hele grote winkel in Geispolsheim en dat ligt in de Franse Vogezen. Ze vieren hun veertigjarig jublileum en dat betekent dat zij tot de eerste generatie Europese modelautowinkels  behoren en de start was ooit in het centrum van Straatsburg. En vanuit die winkel bestierden ze ook hun eigen kitmerk Tacot.

Nu is men vooral actief via de webshop. Om dit jubileum te vieren liet men door Solido twee Citroëns HY in 1/18 maken. De eerste kent het oude logo en de 40 jaar latere versie zien we bedrukt met moderne styling die we in MODELAUTO  ook kennen van hun advertenties. Beide modellen zijn in een oplage van 250 stuks gefabriceerd. Kijk voor meer gegevens op hun uitgebreide site www.tacot.com .


Bericht auteur: Modelauto