VANGUARDS IN 2020

Wat kunnen we dit jaar verwachten aan nieuwe modellen bij Vanguards? Allereerst veel varianten en dan vooral op kleur, maar dat is eigenlijk ieder jaar zo. We zien twee nieuwe mallen bij Vanguards. Dat is een Triumph TR6 en een Ford Consul Capri. Met die laatste lijkt Vanguards verder in de ontwikkeling dan bij de TR6 sportwagen. Ooit maakte Minichamps en later Maxichamps al een TR6, maar Vanguards is vooral belangrijk voor de thuismarkt en daar zal dit model zeker gaan scoren. Ook is men van plan met de Volkswagen T1 en T2 te komen en dat lijkt een idee uit van Lyndon Davies, de huidige topman van Corgi/Vanguards met een verleden bij Oxford. Hij weet dat van deze beide busjes grote aantallen kunnen worden gemaakt, alleen al met de vele bedrukkingen. Ze zijn bij Oxford in andere schalen zeer succesvol.


Bericht auteur: Modelauto