VERRASSING VOOR ABONNEES

In 2020 wordt het voor abonnees mogelijk om digitaal in al onze nummers te kijken en dat is een gratis service voor onze abonnees. Men kan dan ieder nummer rustig doorbladeren en we hebben het zelf al een paar keer mogen doen tijdens de voorbereidingen en we kunnen u vertellen dat dat heel leuk is. Zoveel onderwerpen ben je in die 35 jaar al vergeten. En aan de hand van onze index op onze website kon je natuurlijk altijd zien waar we het ooit over hadden, maar dan moest je op zolder door een hele berg papier heen om dat bewuste nummer vervolgens te vinden. Dadelijk niet meer nodig, want abonnees kunnen nu die artikelen digitaal opnieuw lezen. Voor ons was het een behoorlijk klusje want die eerste 150 nummers waren immers niet digitaal beschikbaar en dat betekende dat we ruim 8000 pagina’s moesten scannen.

Hoe werkt het? U logt als abonnee rechtsboven in op onze site bij ‘Archief Abonnees’. U volgt daar de instructies op en let op: u heeft ook uw abonneenummer nodig en dat staat op de  bezorgwikkel van uw lijfblad (zie ook elders in dit tijdschrift). Na onze goedkeuring per mail kunt u vanaf deze uitgave de nummers 190 tot en met 213 digitaal teruglezen en bij iedere uitgave in 2020 gaan we verder terug, zodat we eind 2020 ook de allereerste nummers kunnen zien. Laat ons gerust weten wat u er van vindt, want we zijn heel benieuwd naar uw mening.

Dit jaar wordt voor de abonnees dus vast een jaar van veel lezen met ruim 11.000 pagina’s vol wetenswaardigheden over modelauto’s. En geen abonnee? Dan nu zeker de tijd om dat eens te overwegen.


Bericht auteur: Modelauto