MISTER BEAN

De eeuwige Mr Bean zou je bijna zeggen aks je in Corgi-taal spreekt. De Brexit is nu zojuist van start gegaan, maar bij Corgi blijft voor en na die Brexit alles hetzelfde. Ook in Neurenberg, waar we als altijd Mr Bean zien, maar nu heeft men wel een heel leuke variant in gedachten. Hij zit in zijn eigen ‘chair’ op het dak van de bekende Mini. Komisch! Zal wel een succes worden als hij uitkomt.

Maar zoals al gezegd, bij Corgi verandert er niet veel. Dus weer modellen van Harry Potter, weer nieuwe bedrukkingen met The Beatles op een Londense bus en taxi en vanzelfsprekend ook weer een hele horde aan James Bond voertuigen zoals ze die al jaren maken. Het verschil zit hem vaker in de verpakking of de schaal dan dat er iets nieuws wordt ontwikkeld. Nu maakt Corgi ophef over de fameuze Aston Martin DB5 die dan nu weer alle foefjes meekrijgt zoals ze dat vroeger ook al eens deden. Niet erg opwindend allemaal.


Bericht auteur: Modelauto