DE CLASSIC VAN DER VLIST TRUCK

IMC Models meldt ons dat de SK3553 van Van der Vlist klaar is. Deze prachtige klassieke zwaar transport truck heeft een beperkte oplage van 250 modellen en wordt geleverd met een luxe showcase, uniek gegraveerd plaatje en een custom made verpakking.
Dit prachtige model staat zaterdag klaar in onze showroom en is nog te bestellen!

Zaterdag 14 maart open huis!

Aankomende zaterdag 14 maart is het Open Huis bij IMC Models en zijn ze geopend tussen 9.00 uur en 16.00 uur. Je bent van harte welkom  op de Peppelkade 23 in Houten. Naast nieuwe modellen hebben we ook weer een nieuwe selectie restanten en onderdelen. Kom gezellig een bakje koffie drinken, wij staan voor je klaar!
Ook zijn de nieuwste modellen van Nooteboom, Van der Vlist, Saks, Wasel en Merkel zaterdag verkrijgbaar.

 

Bericht auteur: Modelauto