MODELAUTO EN HET VIRUS

Eerder maakten we in deze kolommen melding van afgelaste en/of uitgestelde evenementen.  Maar het coronavirus nam al zo snel een grote vlucht dat het helemaal geen zin meer heeft die meldingen te doen. Alles gaat gewoon niet door en wanneer we weer terug kunnen keren naar oude tijden, za iedere organisator zich opnieuw melden.

Ook binnen onze redactie speelt dit virus een rol en twee geplande interviews voor volgende week gaan niet door en de indeling van komende nummers zal daardoor veranderen. Maar geen zorg hoor: er is genoeg te lezen en te zien.

Een ander klein probleem is de vertraging bij de toevoeging van oude nummers op onze website. Modelauto 140 tot 190 zijn aan de beurt, maar door de omzetting van een deel van onze technische staf naar thuiswerk zorgt dat hier voor enige vertraging. Maar de komende week wordt dat geregeld en dan kan er bij niemand die gedwongen is om thuis te zijn nog sprake zijn van verveling.

Bericht auteur: Modelauto