VERJAARDAGSFEESTJES

Ook de automerken kennen hun verjaardagsfeestjes en zeker bij bekende modellen als bijvoorbeeld de DS of de eend staan we graag stil bij ‘zoveel jaar’….

In Modelauto 215 – nu te koop in de betere kiosk in ons land en in Vlaanderen – stellen we 19 modellen voor die in 2020 iets te vieren hebben. Een bont gezelschap van auto’s die 30, 40, 50 of 60 jaar bestaan. We doen hier een greep uit de collectie: een Opel Rekord P2 van 60 jaar geleden is dat bijvoorbeeld, maar ook de Range Rover is jarig. Hij wordt al weer 50 jaar en dan realiseer je je dat de tijd toch wel heel erg snel gaat.

Als gezegd, in Modelauto 215 nog 17 andere modellen en met dit nummer zit je qua lezen sowieso goed, want we brengen op 28 pagina’s ook nog eens al het nieuws uit Neurenberg. Kortom, mooie modellen die we allemaal nog te goed hebben. Mis dit nummer dus niet.

 

Bericht auteur: Modelauto