20 SUPER- EN HYPERCARS IN BRUSSEL

Na twee maanden lockdown is het Brusselse automuseum Autoworld weer open en ze doen dat met een knaller!
Autoworld is zich ervan bewust dat het buitenlands publiek nog niet naar Brussel kan reizen en verwend daarom de Belgische automobielfans. Het museum kon een handvol importeurs en verzamelaars van supercars in ons land overtuigen om hun indrukwekkende voertuigen uit te lenen.

Een twintigtal absoluut buitengewone bolides staan vanaf deze week tot en met 28 juni tentoongesteld in verschillende zones van het museum. Het is een zeer uitzonderlijke gelegenheid om Ferrari’s, Lamborghini’s, McLarens’s, Bugatti’s, Audi’s … naast elkaar te zien. En niet de minste.

Hierbij de lijst van het speelgoed die aan het publiek worden voorgesteld: Audi R8 Spyder, Aston Martin GT8, Bugatti Veyron, Bugatti Chiron, BMW M4 DTM Champion’s Edition, Donkervoort GTO, Ferrari Enzo, Ferrari LaFerrari, Italdesign Zerouno, Lamborghini Aventador SVJ, Porsche 918 Spyder, Porsche Carrera GT, Porsche GT2 RS, McLaren P1, McLaren GTR Senna, Mercedes SLR, Mercedes AMG GT, Touring Superleggera Sciadipersia, Touring Superleggera Disco Volante.

Een gelegenheid om zeker niet te missen en u kunt er terecht tot 28 juni. Vanaf 1 juli maken de hypercars plaats voor de Porsche 356.

Kijk ook op www.autoworld.be .


Bericht auteur: Modelauto