TESLA MODEL 3

Zo links en rechts hoor je verzamelaars wel eens klagen dat er geen Tesla’s in miniatuur zouden zijn. Maar dat is niet helemaal waar. Bij Tesla zelf is een schitterend gedetailleerd model van de Tesla Model S in de schaal 1/18 te koop. Aan de prijs, dat wel. Maar ook fabrikant LS Models heeft in 1/18 de Tesla Model S gemaakt. In diverse kleuren zelfs. Diezelfde auto kwam enige jaren geleden voorbij bij Schuco in 1/43. In een gelimiteerde reeks en dat was zonde, want er is interesse genoeg. En de Model 3 is er ook, en eveneensin schaal 1/43. De maker? Bburago, echt waar, maar we zien dit model nergens, dus vermoedelijk is deze auto voor Tesla zelf geproduceerd. Een leuke model-zoektocht wellicht…..

U ziet boven dit artikel de Tesla van Bburago en onderstaand de 1/18 Model S van LS Models.


Bericht auteur: Modelauto