DE DAF VAN RAMON KUYF

De nieuwe DAF XF530 voorloopas trekker van Ramon Kuyf is een opvallende verschijning op de weg en vanaf heden dankzij WSI ook verkrijgbaar op schaal 1/50 voor in de vitrine kast.

Ramon koos dit keer voor een XF, voor de extra ruimte en de Space Cab voornamelijk vanwege de vierkante oldskool look.

De opbouw van de grote tanks met verlenging naar de spatborden, achterbumper, traanplaatvlonder, kastenwand en extra verlichting is gedaan door Sjaak Kentie Truckspecials. Ook de complete metamorfose van het interieur is gedaan door Sjaak Kentie.

In navolging van zijn DAF CF welke WSI al als showtruck uitbracht is nu ook zijn nieuwe DAF XF leverbaar als schaalmodel. Voor het nieuwe model is een nieuwe voorbumper met dichte mistlampen en kastenwand met staande uitlaten ontwikkeld. Ook het interieur met de bruine tinten is aanwezig bij dit model. Meer info via info@wsi-models.com

 

Bericht auteur: Modelauto