WSI NAAR HET VERRE OOSTEN

WSI zal een gloednieuwe vrachtwagenserie uit het Verre Oosten lanceren, en het eerste model zal de ISUZU GIGA short-cab 4X2 zijn.

GIGA staat synoniem voor zware vrachtwagens. Als vlaggenschip van het grootste merk van zware vrachtwagens in Japanse en Zuidoost-Aziatische markten wordt GIGA zeer geprezen om zijn hoge mobiliteit en veiligheid. Qua uiterlijk neemt GIGA de unieke verchroomde schildachtige voorkant van de Isuzu-familie over, die vol mannelijkheid zit, net als het model. Alle toekomstige Aziatische collecties zijn in beperkte oplages en gebruiken een aantal geavanceerde innovatieve technieken, samen met een nieuw ontwerp voor verpakking. Het eerste model is in voorbereiding en zal aan het begin van het vierde kwartaal beschikbaar zijn.


Bericht auteur: Modelauto