EEN GROTE SEDAN BIJ DS

Je zou zeggen dat de namen DS en Citroën onverbrekelijk met elkaar verbonden zijn. Toch zijn het nu aparte merken met een eigen organisatie. Wil je nu een DS rijden, dan kun je in Nederland terecht bij 7 dealers. En dat gekoppeld aan een beperkte modelkeuze geeft aan dat we die auto’s nauwelijks op de weg zien.

En met de nieuwe DS9 gaat er natuurlijk niet veel veranderen, want grote sedans zijn uit. Renault gaat ze uit het programma halen en bij Peugeot zie je de 508, ooit heel populair, ook nog maar mondjesmaat voorbijkomen. Maar goed, de diehard DS-fan kan een sedan kiezen, al moet hij nog even wachten. Dat hoeven wij als modelliefhebbers niet, want Norev heeft hun 1/43 DS9 nu uitgeleverd en je kunt kiezen uit twee tinten die we hier laten zien.


Bericht auteur: Modelauto