OUD EN NIEUW BIJ FERRARI VAN BBR

De Ferrari 290 MM was een Ferrari-raceauto die in 1956 werd geproduceerd. Hij werd ontwikkeld om deel te nemen aan de 1956-editie van Mille Miglia, vandaar het acroniem “MM”, en er werden in totaal vier auto’s gebouwd. De auto won direct de Mille Miglia uit 1956, gereden door Eugenio Castellotti, terwijl nog eens een andere 290 MM, gereden door Juan Manuel Fangio (startnumer 600) als vierde eindigde. BBR presenteert nu het 1/18 schaalmodel, een geheel nieuw model voor deze grote schaal.

Heel wat moderner en helemaal van nu is de nieuwe versie van de 488 GT3, die in 2020 zal deelnemen aan de belangrijkste internationale GT-kampioenschappen. De sportwagen werd gepresenteerd op de Ferrari Finali Mondiali 2019 in Mugello. BBR maakt de modelauto in schaal 1/18 met een goede weergave van het interieur en de nieuwe motor.

 

 

 

Bericht auteur: Modelauto