CORONA EN DE BEURS

Met de nieuwe maatregelen van onze regering is het erg onwaarschijnlijk dat op korte termijn bekende ruilbeurzen alsnog zullen plaatsvinden. Het is niet verantwoord hoe spijtig het ook is.

In september was er wel weer een modellenbeurs in Milaan in Italië. Beetje merkwaardig, want ook daar is alles nog niet bepaald onder controle. Maar de mondkapjes waren wel verplicht. Op het plaatje zien we de beurs in de bekende hal van Novegro. Een beroemde beurs ook en dat zorgde er voor dat er een flinke rij buiten op afstand stond te wachten. We hopen maar weer op betere tijden, maar we kunnen al wel melden dat ook de voor professionals bedoelde Spielwarenmesse in februari 2012 in Neurenberg niet doorgaat. Begrijpelijk, want op dit evenement komen mensen uit de hele wereld samen. Het is even niet anders, dus moedig voorwaarts!

Bericht auteur: Modelauto