VERRASSING VAN POCHER

Een paar jaar geleden beloofde Pocher – het merk van de fameuze 1/8 bouwdozen – ons een 1/8 Mercedes-Benz 300 SL Gullwing. We hebben hem nooit zien komen en bij ons raakte dit merk een beetje in de vergetelheid.

Maar zie daar, ze komen opnieuw met een belofte en die zou dit jaar in december beschikbaar moeten zijn. Ze gooien het roer compleet om en beloven ons de Lotus 72D John Player Special uit 1972, een bolide die toen met Emerson Fittipaldi achter het stuur wereldkampioen werd. Kennelijk zien ze in die F1 wereld nog wel potentie. Hier zijn in 1/8 natuurlijk merken als Minichamps en Amalgam al actief en dan is het meteen ook zoeken naar onderwerpen. Hoe dan ook, voor de bouwers onder ons- en we hebben een groot fan van Lotus èn bouwer binnen onze redactie – zal dit een welkom model zijn.

Bericht auteur: Modelauto