DOOSAN BIJ IMC

IMC presenteert met trots haar samenwerking met Doosan Infracore Europe. Het eerste model is de Doosan DL 420-7 wiellader. De ontwikkeling van dit hoogwaardige die cast model in schaal 1/50 is zojuist afgerond en de eerste modellen worden deze week al geleverd.

Dit zeer gedetailleerde model heeft uitvouwbare spatborden, knikbesturing en een hefarm die in alle realistische standen kan manoeuvreren. Uniek aan dit model is dat je de motor kunt zien. Verder zijn de cabine en het interieur versierd met kleine tamponprints.
Het schaalmodel van deze innovatieve wiellader is nu verkrijgbaar in de officiële Doosan Store, samen met vele andere modellen en merchandise-items, zoals truien en petten. Uiteraard is het model ook verkrijgbaar in de IMC Models Shop en bij lokale dealers.

 

Bericht auteur: Modelauto