DE PLANNEN VAN WSI

Nu de Speelgoedbeurs in Neurenberg niet doorging, besloot men bij WSI het nieuws begin februari via dagelijkse berichten rond te sturen. En zo kunnen de vrachtwagenliefhebeers zich vast verlekkeren aan het moois dat dit jaar nog gaat komen, al zal men vast niet alles hebben laten zien. Naast een diversiteit aan nieuwe laadbakken is er het nodige cabinenieuws. Zo is er de DAF 95 EURO 6 Comfort Cab met een normale slaapcabine zonder verhoogd dak. We zien ook een nieuwe slaapcabine bij de Scania XT en de nieuwe Volvo XXL cabine geeft een riante slaapplek aan de chauffeur en deze cabine is naar Australisch voorbeeld. Ook de vernieuwde Volvo’s FH en FH16 komen er aan. En na Tekno waagt nu ook WSI zich aan de Renault T-serie die samen met de nog heel verse Iveco Stralis toch een interessant gat in de markt van de truckmodellen gaat vullen. In de klassiek lijn Zien we de Mercedes-Benz NG 1, SK 1 en 2 en dit zijn natuurlijk de trekkers voor het zware werk.


Bericht auteur: Modelauto