DINKY TOYS IN HET THEATER

De succesvolle keukentafelvoorstelling GARAGE was tot nu toe alleen zien als je Gérard Schiphorst bij je thuis uitnodigde. Gelukkig kan nu iedereen die nieuwsgierig is geworden deze cabareteske mini-sitcom met speelgoedautootjes meemaken. In juli en augustus speelt TAMTAM 12 keer in Theater MIMIK in Deventer. Het is een speciale zaalversie met miniatuurcameraatjes rond het decor. De hilarische belevenissen van garagehouder Joop en monteur Sjakie zijn daarbij te zien op een groot scherm. Close-ups van de scènes met de Dinky Toys worden live gemixt. Een bijzondere filmische cabaretvoorstelling is het resultaat. Geheel in jaren ’60 sfeer, met live polygoonstem, blues op de cigarbox slidegitaar en humor zo vet als de vloer van de garage.

De voorstellingen vinden plaats in het nieuwe Deventer theater MIMIK Film Theater en Café, Achter de Muren Vispoort 8 -10, 7411 SL Deventer, telefoon 0570-618 822.

Speeldata: Juli: 23, 24 (Première), 25 (matinee) Augustus 5, 6, 7, 12, 13, 14, 19, 20, 21 Aanvang: avond 20.30 uur matinee: 16.00 uur Toegang € 15.- Kaarten bestellen: https://www.mimik.nl/agenda/tamtam-objektentheater-garage Meer informatie over de voorstelling: https://tamtamtheater.nl/voorstellingen/garage/66 (Foto’s: Viorica Cernica)


Bericht auteur: Modelauto