‘GEWONE’ FERRARI’S BIJ BBR

In 1/18 komt BBR met een handgebouwd model van de Ferrari 208 GTS Turbo. dE Turbolading had vaste voet gekregen in de Formule 1-racerij en de op de circuits opgedane ervaring maakte al snel de overstap naar de productie met de 208 GTB Turbo, die werd onthuld op de autosalon van Turijn in 1982. De 2.000 cc V8 kreeg een aanzienlijke krachtinjectie die het hele karakter van de auto radicaal veranderde. Een GTS versie met afneembare Targa kap was ook beschikbaar en het model hiervan is nog nooit gereproduceerd in schaal 1/18.

In 1/43 komt BBR nu met de Ferrari 488 Challenge Evo die wordt geleverd met een opgevoerde bodykit en de bolide ziet er scherper uit dan ooit. Mooie modellen die als altijd serieus zijn geprijsd zoals dat gaat bij handgebouwde modelauto’s.

 

Bericht auteur: Modelauto