JUMBO FEEST MEE

Wat een happening was het daar in Zandvoort en ook internationaal is er alleen maar lof voor onze hernieuwde GP van Nederland. En ook sponsors zijn zeer tevreden, zoals bijvoorbeeld bij Jumbo, een belangrijke persoonlijke sponsor van Max Verstappen. Vanaf 15 september kun je bij die supermarkt weer sparen voor een model van de Red Bull racer. Maar deze keer is het niet de auto die het aantrekkelijk maakt – want die kennen we al wel – maar zeker het doosje dat verwijst naar deze epische dag.

Bij Modelauto besteden we zeer regelmatig aandacht aan de autosport en ook Nederlandse talenten van verleden en heden worden niet vergeten. Zo hadden we al tweemaal een interview dat Modelauto’s Carel van Kuijk maakte met Frits van Eerd, Ceo van Jumbo (foto’s copyright Modelauto)).

Een abonnement op ons blad is dus voor een autosport-liefhebber zo gek nog niet en is via www.modelauto.nl zo geregeld.


Bericht auteur: Modelauto