AUDI EN DE VROUWEN

We praten hier altijd over modellen en dan bedoelen we auto’s, maar zo nu en dan een vrouwelijk model zou toch ook moeten kunnen. Nou, Audi helpt ons daarmee en men gaat goed voor de voetbalmeisjes van FC Bayern zorgen. Best wel pikant, want dat voetbalstadion ligt pal naast het BMW museum en een deel van de BMW fabrieken.
Performance en passie zijn twee belangrijke elementen die Audi en het vrouwenelftal van FC Bayern München met elkaar gemeen hebben. Elementen die ervoor hebben gezorgd dat Audi de samenwerking met de Duitse topclub, waar ook onze landgenote Lineth Beerensteyn speelt, verder heeft verbreed. Tijdens de Champions League-wedstrijd op 14 oktober aanstaande tegen het Zweedse BK Häcken speelt FC Bayern München thuis voor het eerst in shirts voorzien van het Audi-logo.
Audi en FC Bayern München zijn al sinds 2002 partners. Met onmiddellijke ingang sponsort Audi nu ook het vrouwenvoetbalteam van FC Bayern. In de DFB Cup en de Champions League-wedstrijden dragen de FCB-vrouwen de Audi-ringen voortaan op hun shirt. Audi is tevens nadrukkelijk aanwezig op de FC Bayern Campus, waar de FC Bayern-vrouwen hun wedstrijden spelen.

Bericht auteur: Modelauto