1/18 ALFA ROMEO 1750 BERLINA

Het Italiaanse handbouwmerk Mitica kondigt een Alfa Romeo 1750 Berlina aan en dat is min of meer een iets groter broertje van de roemruchte Giulia uit de jaren zestig. Mitica is een nog jong merk in schaal 1/18 en men begon met de de Alfa Romeo Giulia 1300 GT, bij ons beter bekend als ‘het brievenbusje’ door de gleuf in de motorkap. Dit model stond op de cover van Modelauto 220 en onze redactie was zo enthousiast dat we het model  een jaar geleden direct bestelden bij de Italiaanse webshop Car Model, de distributeur. Tja, ook betaald natuurlijk, maar tot op heden kwam de auto nog niet binnen. Op zich staat Car Model best wel bekend als een betrouwbaar adres, dus als u nu verrukt bent van deze 1750, heb dan ook geduld. Wat opvalt aan dit nieuwe model dat de portieren open kunnen en dat was eerder nog niet het geval.


Bericht auteur: Modelauto