TEKNO EVENT OP 4 JUNI 2022

Laat het aftellen maar beginnen: op 4 juni 2022 vindt de zeventiende editie van het befaamde Tekno Event plaats!

Om alvast in de stemming te komen, presenteert Tekno met veel plezier het exclusieve Tekno Event model voor jou. Zoals je ziet, is dit niet zomaar een Iveco S-way: dit model beschikt over een dubbellucht sleepas en vele accessoires en wordt uiteraard geleverd met een uniek, genummerd certificaat.

Hoewel Tekno de hoop vestigt op een fysieke versie van het Tekno Event, is dit besluit volledig afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Meer duidelijkheid hierover volgt op een later moment. Hoe dan ook geldt dat we er samen weer een onvergetelijke dag van zullen maken – ofwel fysiek, ofwel digitaal. Het advies vabn Tekno voor nu: omcirkel, markeer of onderstreep 4 juni 2022 maar alvast in je agenda.
Het Tekno Event model is vanaf nu te reserveren.


Bericht auteur: Modelauto