RENAULT TRUCKS T SERIE VAN WSI

Geduld wordt beloond. Dat geldt ook in het geval van de schaalmodellen van de Renault Trucks T serie. Het eigenzinnige Franse truckmodel is alweer sinds 2013 op de markt, maar op de 1/50 schaalmodellen hebben de Renault liefhebbers even moeten wachten.

Inmiddels zijn de eerste Renault miniaturen gereed en zijn de eerste schaalmodellen uitgeleverd aan hun Renault-klanten.

De afgeleverde modellen betreffen voertuigen in diverse uitvoeringen van de T-low en T-High cabineversies. Vooralsnog betreffen het 4×2 en 6×2 trekkers, maar uiteraard is de Renault ook leverbaar in iedere andere gewenste asconfiguratie.

 

DE FACELIFT

Maar dat is niet het enige miniaturennieuws met betrekking tot het Franse merk. Met trots kondigt WSI aan dat in de loop van volgend jaar ook de facelift, die Renault begin 2021 introduceerde, geleverd kan worden. De aangepaste bumper en koplampen worden op dit moment ontwikkeld, en zullen zo snel mogelijk worden opgenomen in het WSI-gamma.

Hieronder een overzichtsfoto van de reeds afgeleverde modellen welke binnenkort beschikbaar komen. Deze zijn reeds allemaal uitverkocht.

Meer informatie over de Renault modellen is op te vragen via info@WSI-models.com .

Bericht auteur: Modelauto