GROOT SUCCES VOOR CMR EN CK-MODELCARS

Bij de ‘Model van het Jaar’ verkiezing van onze Duitse collega MODELLFAHRZEUG was Christoph Krombach van ck-modelcars zeer succesvol en hij won in zeven categorieën maar liefst zes Oscars. De Super Model van het Jaar was voor zijn merk CMR (samen met Modelissimo) met de 1/18 Porsche 911 RSR uit de 24 Uren van Le Mans in 2018. Dit is de bolide met het historische varken ontwerp.. Het model is exclusief voor hen gemaakt door IXO die in nauw overleg met CK tal van andere Porsches 911 RSR’s heeft gemaakt. Meer Porsches van hen behaalden prijzen in diverse categorieën en ook de Mercedes O317 Porsche race-transporter in 1/18 van CMR viel in de prijzen. Christoph Krombach was navenant verheugd: ‘Hartelijk dank aan alle verzamelaars  die voor onze producten hebben gestemd,’ zei hij. ‘Ik ben overweldigd door het aantal prijzen. We lijken de zenuwen van de verzamelaars te hebben geraakt met onze modelkeuzes’.


Bericht auteur: Modelauto